Hoppa till innehåll

Stuttgart

Imorse blev vi avsläppte av våra värdfamiljer i Bamberg för sista gången, och startade vår färd till Stuttgart! Bussresan idag var den kortaste på turnén, på ungefär 3 timmar. Vi hade medhavda mackor från värdfamiljerna för att äta till lunch på bussen, och kom fram till vandrarhemmet i Stuttgart lite efter 12. Där fick Mariorna som ska bo på vandrarhem sina rum, och annorna fick lämna sina väskor innan eftermiddagens lediga tid och sånglektioner. Vi hade sen individuellt eller två och två sånglektioner med underbara Anne-Rose.

På eftermiddagen gick ledarna med mariorna (med mig och ett par annor till också) till en fin park, där vi köpte glass och satt i gräset i skuggan under ett träd. Det var supermysigt och en lugn eftermiddag efter gårdagens konsert. Innan vi gick lekte vi ”Big fat pony”, och gick sen tillbaka till vandrarhemmet. En del annor och äldre marior gick istället ut på stan. Sen tillbaka på vandrarhemmet åt mariorna middag, medan de äldre hämtade sina saker för att gå en bit till där vi blir upphämtade av värdfamiljerna.

Idag var en lugn dag som en liten paus mellan konsertdagar, och vi ska alla vila och tagga upp för konsert imorgon kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *