Hoppa till innehåll

Sista dagen i Stuttgart!

I skrivande stund sitter jag på turnébussen, eller ”vårt andra hem” som våran busschaufför Jakob kallar den. Vi har precis börjat vår nattliga resa mot Berlin, och solnedgången har målat himlen vacker.

Idag fick vi lite sovmorgon, innan vi samlades på vandrarhemmet. På dagens agenda stod sånglektioner i fokus, för de som inte redan haft sina. Mellan tiderna för sånglektioner gick vi äldre på stan och åt lunch på egen hand, och de yngre mariorna åt tillsammans med ledarna, när de inte var ute och njöt av ännu en solig dag. Vid fyra-tiden samlades vi igen för en gemensam sånglektion med AnneRose, som hela kören fick delta i. Hon är superduktig och jättebra på att var tydlig med sina tips och tekniker. Efter lektionen körde vi en inräkning, och gick sen tillbaka till vandrarhemmet för att äta middag. Vägen från replokalerna upp till vandrarhemmet är bara en backe rakt upp, med hur många trappor som helst. Mina ben skakade när vi äntligen kom fram. Till middag var det en buffé, och vi började som vanligt med att sjunga ”Glädjens herre” innan vi tog mat.

Sen var det tags att byta om till pyjamas och borsta tänderna innan vi tog ut våra väskor till bussen, tog en gruppbild och tog plats på bussen.

Jag är väldigt nöjd med våra dagar i Stuttgart. Det var en fin stad och kören vi sjöng med var väldigt välkomnande och duktig, vår konsert ihop blev super! Rosor blommar överallt och vi har delat många glada skratt och roliga stunder.

Björne har bäddat ner sig bekvämt för en mysig natt på bussen!

1 kommentar till “Sista dagen i Stuttgart!”

  1. Så fint du skildrar allt ni var med om i Stuttgart! Och nu for ni vidare till Berlin! Så spännande. Lycklig resa allihopa 🤩🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *