Hoppa till innehåll

Turnéns sista konsert!

Nu är konserten i Stuttgart slut! Inte för att skryta, men vi var superbra!! Konserten idag var den där vi sjöng mest och den enda där vi använda vår fulla repertoar, och alla var glada och nöjda efteråt. Vår organist Johan spelade helt fantastiskt, vi alla tycker så mycket om hans improviserade delar i jojkarna, och det orgelstycket han spelar är väldigt vackert och härligt att lyssna på. Konserten avslutades med att båda körerna tågade ut till ”Alta trinita beata ” och publikens stående ovationer. Innan vi bytte om samlades vi utanför kyrkan och tog bilder. Tuva höll ett fint litet tacktal till Johan och han fick en cool tyskland keps som tackpresent för hans underbara medverkan under turnén. Stämning bland oss tjejer var härlig och det var mycket kramar och fina ord.

Sen bytte vi om och vi som skulle bli hämtade av värdfamiljer gick ut för att möta dem, medan de yngre stannade med ledarna för att gå tillbaka till vandrarhemmet. Imorgon får vi sovmorgon innan de som inte redan har haft det ska ha sånglektioner med Anne-Rose, och resten går på stan eller hittar på annat roligt.

Vi 18.30 imorgon är det middag på vandrarhemmet, innan vi påbörjar vår första nattliga resa till Berlin. Det är lite nervöst för alla att sova på bussen, men vi ska alla hjälpas åt för att se till att vi får vila och sova så bra vi kan. Ledarna kommer ju också självklart finnas där och hjälpa och stötta om någon tycker något känns jobbigt.

Turnén börjar lida mot sitt slut, och vi har verkligen haft en helt underbar resa tillsammans, med så mycket roliga minnen och fina stunder som vi kommer bära med oss och hålla nära hjärtat. Men än är det inte slut, vi har fortfarande roliga grejer kvar och vi ska göra de här sista dagarna super.

Bilder från konserten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *