Hoppa till innehåll

Roskilde och resa till Bamberg

Gårdagens högmässa i Roskilde blev väldigt fin och vi har alla upptäckt hur roligt det är att försöka hänga med i danska psalmer. Vi var alla nöjda efteråt, och gick tillbaka till vandrarhemmet för att äta lunch. Det blev en gryta med kikärtor och blomkål med ris till, och efteråt delade gruppen på sig för att gå på olika aktiviteter! En del gick på konstutställning, andra gick på museum om vikingabåtar och en del av de äldre tjejerna gick tillbaka till kyrkan för rundvandring eller till gatan med butiker och caféer i staden . Det var fortsatt fint väder och varmt och härligt.

Vid klockan två samlades vi för att gå på bussen och åka vidare till Flensburg! Konsertadministrationen hade förberett ett musikquiz som de flesta deltog i, de spelade upp 25 låtar och man kunde få poäng för artist, låtnamn och om låten förekommit i något sammanhang. Det var mysig gemensam aktivitet för bussresan.

När vi kom fram till Flensburg lämnade vi väskorna i rummet innan vi åt middag tillsammans. Efter maten följde många av de yngre mariorna med några av ledarna på en promenad i den vackra skogen, fram till en lekplats där de sprang runt och lekte och hade jättekul. Några av oss äldre satt sen och spelade kort innan alla gick och la sig. Det var en mysig kväll.

Idag har vi ätit frukost och förberett smörgåsar till lunch och sitter nu på bussen påväg till Bamberg! Vi kommer resa hela dagen och sen mötas av värdfamiljerna som vi ska bo hos i 3 dagar!

Bilder från högmässan i Roskilde!

1 kommentar till “Roskilde och resa till Bamberg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *