Konsertadministrationen

Uppsala domkyrkas flickkör

Uppsala domkyrkas flickkörs konsertadministration


Konsertadministrationen består av tre av de äldsta tjejerna i Anna-kören. De hjälper körledaren Margareta med dvs. saker. De sköter hemsidan, Facebook samt Instagram. De anordnar aktiviteter för körmedlemarna såsom disco, julmys etc. Varje år anordnar de tillsammans med gosskörens konsertadministation goss-och flickkörskampen där körerna tävlar i olika lekar. 

Dessutom deltar de i styrelsemöterna. 


Just nu är Alma Barbier, Navarana Ingvarsdóttir och Ester Sundmark konsertadministratörer.


Alma Barbier:

Jag heter Alma och sjunger sopran två i flickkören Anna. Jag har gått i flickkören sedan 2011 och sitter som koristrepresentant i flickkörens styrelse, samt är konsertadministratör. 

Förutom att sjunga i flickkören har jag varit konfirmandledare, något som gett mig ledarkunskaper som även går att använda i andra sammanhang. 

Det bästa med flickkören är - förutom all fantastisk musik - den fina gemenskapen bland koristerna. Under min tid i flickkören har jag upplevt många nya, roliga saker som jag kanske aldrig gjort annars


Navarana Ingvarsdóttir: 

Jag heter Navarana och sjunger alt två i flickkören Anna. Jag har sjungit i flickkören i 10 år, satt tidigare i styrelsen som ledamot men nu medverkar jag på styrelsemöterna eftersom jag är konsertadministatör. Just nu går jag tredje året på Katedralskolan, inriktning humanistisk kultur. Förutom att sjunga gillar jag att dansa och spela teater. När jag inte gör någon av dessa aktiviter alt. pluggar, går jag gärna en promenad med min hund eller dricker en kopp te framför tvn.
Alma

Vill Du vara med och sjunga?Följ oss på vår blogg: http://uppsaladomkyrkasflickkor.blogspot.se/

Här kan du läsa om körresor, evenemang och  annat som händer just nu.Besök även vår broderkör, Uppsala domkyrkas gosskörs hemsida!

udg.se