Kören som förening

Uppsala domkyrkas flickkör

Uppsala domkyrkas flickkör som förening

Uppsala domkyrkas flickkör

Domkyrkoplan 7

753 10 Uppsala

Organisationsnummer: 802460-5381

Bankgirokonto: 769-2833

Styrelsen för verksamhetsåret 2019-2020 består av:

Ordförande Morgan

Sekreterare Smilla

Morgan Sandberg

Stolt ordförande i UDF och pappa till två underbara tjejer som båda sjungit där. Jag går igång när människor presterar över sin egen kapacitet oavsett område. Det måste hända saker hela tiden och livet fyller jag med kärlek, jobb och massor av upplevelser.

Sekreterare

Smilla Bjurbo

Hej! Jag heter Smilla och sjunger i Annakören. Jag är styrelsens sekreterare

Stödförälder Charlotte

Stödförälder Ingrid

Stödföräldrar

Charlotte Bjurbo

Jag är stödförälder i kören sedan tre år tillbaka. Före det var jag sekreterare i styrelsen. Jag är mor till Smilla och Majken i flickkören och Walter i gosskören. Jobbar annars som sjuksköterska och utbildningsansvarig på Akutmottagningen, Akademiska sjukhuset. Det som är det bästa med att vara stödförälder är alla fina relationer med er korister. Det är en ynnest att få njuta av er fina sång ofta och se er utvecklas musikaliskt och som individer. Det är också fascinerande att på nära håll följa Margaretas fantastiska och skickliga arbete med kören.

Ingrid Long

Ulrika Hellqvist

Stödförälder Ulrika

Körrepresentant Alma

Körrepresentant Elisabet

Kassör Erik Nordberg

Körrepresentanter

Alma Barbier

Jag heter Alma och sjunger sopran ett i flickkören Anna. Jag har gått i flickkören sedan 2011 och sitter som koristrepresentant i flickkörens styrelse, samt är konsertadministratör.

Förutom att sjunga i flickkören är jag konfirmandledare, något som gett mig ledarkunskaper som även går att använda i andra sammanhang.

Det bästa med flickkören är - förutom all fantastisk musik - den fina gemenskapen bland koristerna. Under min tid i flickkören har jag upplevt många nya, roliga saker som jag kanske aldrig gjort annars

Elisabet Nordberg

Kassör

Erik Nordberg

Som kassör sköter jag bokföring bokslut, verifikationer. Brukar även vara med vid reseplaneringen o budget.

Vill Du vara med och sjunga?

Följ oss på vår blogg: http://uppsaladomkyrkasflickkor.blogspot.se/

Här kan du läsa om körresor, evenemang och  annat som händer just nu.

Besök även vår broderkör, Uppsala domkyrkas gosskörs hemsida!

udg.se

Dirigent Margareta Raab

Margareta Raab

Jag heter Margareta Raab och är flickkörens dirigent. Det är en ständig källa till glädje och inspiration. Förutom Bach älskar jag nästan all musik som är engelsk, särskilt Byrd, Stanford och Britten. När jag inte arbetar åker jag oftast skidor - både på längden och utför - så långt utanför pisterna som möjligt. Men helst av allt spänner jag på turskidorna och ger mig ut på fjället.